dissabte, 11 de juny del 2011

Una nova etapa, un nou blog

Molt bona vesprada a tots i totes.

Se'm fa complicat tornar a escriure un blog, la veritat. Fa quasi tres anys vaig obrir un que tractava principalment temes d'actualitat amb un punt d'humor que tenien sempre un rerefons crític amb el que passava. Encara que sempre hi feia algun article seriós. En tot cas, amb les noves xarxes socials veia que podia donar la meua opinió sobre qualsevol tema en qualsevol moment i això era un clar avantatge davant el blog, doncs amb aquest necessites més temps per dedicar-t'hi. Aquesta raó i que la carrera va obligant-te a centrar-te en els estudis, em va fer deixar aquella aventura. Ja fa un any d'això. Potser torne a escriure en aquell, que continuaria sent igual que abans. 

Però el blog en el qual ens trobem és distint, és molt més seriós. No caurem en desqualificacions fàcils. Però això no lleva que serem més crítics i més constructius. Perquè Novelda per a bé o per a mal (pense en la segona opció) ha triat un canvi. I aquells que vam votar altres candidatures ho acceptem i ho valorem. Però estarem disposats a treballar pel poble. Parle en primera persona del plural, sí. No sóc polític però sóc veí del poble de Novelda i em dec a ell. Des d'ací es defensarà la identitat del nostre poble, el futur dels nostres joves, la participació ciutadana, el medi ambient...

Potser no puga estar escrivint totes les setmanes, no em dedique a això. I demane disculpes de bestreta. Com dic en la descripció d'aquest blog, els lector seran particeps d'aquesta aventura. Es faran xats-entrevistes, entrevistes, debats... Però poc a poc, siguem humils, acabem de "començar". Amb les noves tecnologies que tenim a l'abast és possible fer protagonista al lector. Açò és un mitjà com qualsevol altre.

Hui comencem tots una nova etapa.

2 comentaris:

  1. Al final m'has fet cas i ho has començat xD

    Esperem que actualitzes sovint. Un salut!

    ResponElimina
  2. Jo també ho espere.

    Salutacions, company!!

    ResponElimina