dijous, 6 d’octubre del 2011

Un article juvenil

Ha passat més d'un mes des de l'últim article. Sent com els estudis absorbeixen gran part del meu temps i no em puc dedicar massa a este blog, cosa que em va passar amb l'anterior i per això el vaig deixar. A mi no em dóna de menjar però és una manera de queixar-me, de dir el que pense sobre l'actualitat. I això m'agrada i per això intentaré continuant amb aquest.

Pensava fer un article trist, frustrant, si més no l'article anava a titolar-se "Un article frustrat". La política local va en picat des del punt de vista democràtic. El govern municipal va a matar a l'oposició que no necessita ajuda, ja ho fa ella soleta. Salvador Martínez ja s'ha anat i els substituirà son germà. En els plenaris la senyora alcaldessa crida a l'ordre als representants socialistes, mentrestant Rafa Sáez fa el seu gran paper de manipulador, ehem, vull dir de comunicador. Armando Esteve va perdent força perquè el seu discurs s'esta acabant, haurà de renovar-se. I el Bloc, fora de l'activitat municipal, de joc i de lloc. Espere que es posen les piles, confie especialment en la sabia jove com Vicent López o Carles Sala. Compromís a nivell nacional s'està enfortint, accepta dins a Equo i dona una imatge jove i il·lusionant amb els seus candidats. Però ja en parlaré.

Però no tot és de color gris. Els estudiants novelders podem estar contents. ANEU va rebre un primer terç (36.666 €) del que se li devia en el conveni per al Curs 2009-2010. El govern anterior no va ser totalment sincer amb nosaltres. Esperem que poc a poc es vaja solucionant. Prompte ens hauran d'avisar per fer la reunió. És d'agrair el treball i esforç de l'anterior i l'actual Junta directiva. Ho faran bé, segur.

També vull agrair les formes del nou regidor de Joventut i Medi Ambient, José Miguel López, i la seua dedicació. En Medi Ambient, cal destacar l'excel·lent iniciativa de la Setmana Europea de la Mobilitat amb peatonalitzar els accessos als col·legis a l'hora i eixida dels mateixos per part dels alumnes. Molta gent ho ha criticat, però. Ha sigut valent, però desitjaria que no es quedara en això simplement i que no siga un dia. Cal fer adaptar-se a la gent poc a poc i costa però eixa és la tasca de José Miguel. No seria descabellat peatonalitzar els accessos durant tot l'any en eixa xicoteta estona del dia. Cal reunir-se amb els Consells Escolars i AMPES. Hem de fer entre tots una Novelda més saludable i menys contaminant. L'apartat de joventut l'està treballant bé, hui ha presentat els nous tallers del Casal:


Tallers de ball, cuina, bateria, informàtica, massatge, monòlegs, etc. El que menys m'ha agradat, clar està, és el de "Cajón flamenco". En qualsevol cas, està fent un bon treball i m'alegra especialment vore els cartells en valencià, cosa que en altres regidories costa de vore.

I no deixem la Joventut, un grup de joves, amics i amants de la fotografia han creat una nova associació al municipi de Novelda, l'Asociación Fotográfica de Novelda. Per ara són pocs socis però esperem que s'apunten més i que tinguem moviment al poble. Van fer la presentació fa unes setmanes en el Casal i s'espera moltes coses d'ells. Faran cursos molt interessants. Els desitge molta sort en esta aventura.


1 comentari:

  1. Hola!

    Ja era hora de bones notícies! Per a mi i a per a més de 300 persones, sens dubte, la millor la de la subvenció! Sobre tot després d’esperar tant de temps.

    Ei! Igual és divertit el curs de “Cajón flamenco” ;)

    Sort!

    ResponElimina